Lifestyle

LOCAȚIA PREMIUM A PROIECTULUI WIDA ÎȚI OFERĂ ACCES LA CELE MAI INTERESANTE ATRACȚII DIN MAMAIA, ÎNTR-O ZONĂ LINIȘTITĂ ȘI PRIVATĂ A STAȚIUNII.

RESTAURANT GOURMET

ZONĂ DE SPORT & FITNESS

ZONĂ DE RELAXARE

UN NOU CONCEPT

WIDA nu este numai o locuință, ci un stil de viață, oferind un nou înțeles conceptului premium. Este măreț și sofisticat, dar primitor și călduros.

Nu din întâmplare a primit numele Împărătesei Slavone a cerului, o zeitate mitică slăvită pentru capacitatea sa de a conecta pământul cu regatul cerurilor.

LOCAȚIE PREMIUM

Beneficiind de o locație premium în Mamaia (în vecinătatea hotelului Iaki), proiectul oferă acces direct la mare și plajă, precum și la promenada cu cele mai interesante restaurante și zone de relaxare.

ZONE DE RELAXARE FABULOASE

Arhitectura spectaculoasă îți va atrage privirea imediat și te va invita în interior. Prin lobby-ul impresionant, cu o înălțime de peste 4 metri, vei ajunge la apartamente. Alege-ți preferatul și vei avea nu numai cea mai confortabilă locuință, dar și vederi inegalabile la mare și lac, de-a lungul întregului an.

Vei descoperi, printre altele, plaja impecabilă, restaurantele gourmet și zonele extraordinare de relaxare. Pregătește-te pentru mai multe decât ai fi putut spera vreodată de la o casă la mare. Ești pregătit să experimentezi locul în care design-ul exclusivist se întâlnește cu stilul de viață contemporan?

LOCAȚIE EXCLUSIVISTĂ

LOCAȚIA PREMIUM A PROIECTULUI WIDA ÎȚI OFERĂ ACCES LA CELE MAI INTERESANTE ATRACȚII DIN MAMAIA, ÎNTR-O ZONĂ LINIȘTITĂ ȘI PRIVATĂ A STAȚIUNII.

Bd. Mamaia 436A (lângă Iaki) info@wida‑mamaia.ro  ⋄  T: +4 0732.347.347

CONTACT

ASIGURĂ-TE CĂ FACI PARTE DIN STILUL DE VIAȚĂ WIDA. CONTACTEAZĂ-NE PENTRU O OFERTĂ.

E: info@wida‑mamaia.ro  ⋄  T: +4 0732.347.347